Veelgestelde vragen

Over de shoot en foto’s

Kun je niet kiezen uit de foto’s in de online galerij en wil je er wat extra? Dat kan! Je betaalt dan €8 per foto.

Bij een newbornshoot fotografeer ik je kleintje binnen 10 weken. Hij of zij slaapt dan waarschijnlijk veel en straalt nog die beginnende kwetsbaarheid uit. Je newborn is natuurlijk nog niet zo beweeglijk, dus je kan dan “makkelijker” met hem of haar op de foto. Centraal staat de afhankelijkheid en het vertrouwen dat je kindje in jouw heeft.

Een babyshoot is ongeveer vanaf 3 maanden. De kans is groot dat je baby al wat lachjes vertoont! Hoe dan ook is het gezichtje al wat karakteristieker en meer “eigen”, dan wanneer je het vergelijkt met een newborn. De oogjes zijn vaker open en er is meer “actieve” interactie mogelijk tussen jullie samen.

Na de shoot zal ik alvast een voorselectie maken uit alle beelden die ik heb geschoten. Deze -nog onbewerkte- foto’s zet ik in een (beveiligde) online omgeving, waarin jullie kunnen aangeven wat jullie favorieten zijn. Als jullie dit gedaan hebben, ga ik aan de slag met de nabewerking van deze foto’s!

Ik ga, nadat jullie je favorieten hebben aangegeven, zo snel mogelijk met de nabewerking aan de slag. Ik streef ernaar (en meestal lukt dit ook) om jullie de foto’s binnen twee weken te sturen!

Over praktische zaken

Tarieven zijn inclusief reiskosten tot 10 km rondom het centrum van Putten. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,35 per kilometer.

Als het droog is buiten gaat de shoot altijd door. Blijkt het weer op de dag van de shoot niet mee te werken, dan plannen we de shoot op een andere dag. We willen natuurlijk wel een fijne sfeer en mooi resultaat!

Yeah, superleuk dat ik een fotoshoot met je mag doen! Je kan mij een berichtje sturen via Whatsapp (0681277372), via de mail of via mijn Instagram @pixelsbyesfotografie. Laat je in je berichtje even weten welke datum je in gedachten had? Dan kijk ik of ik dan een gaatje in mijn agenda heb!

Geen zorgen, daar heb ik wat op bedacht! Ik kreeg veel vragen over welke kleding aan te doen naar de shoot. Als je bij mij een shoot boekt ontvang je mijn style-guide. Daar vind je allerlei tips en adviezen over kleding en accessoires!